• Elämän kukka pellavasta ja puuvillasta kudottu Didymos kantoliina
  • tta-924_3
  • tta-924_2c
  • tta-924_2e
  • tta-924_2b
  • tta-924_2d
  • Elämän kukka kuviointi loistaa kantajansa päällä

Elämän kukka

145,00 

Neliöpaino 210 g/m²

60 % Luomupuuvilla (kbA)
40 % Pellava

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Elämän kukka -kuviointiin liittyy paljon erilaista mystiikkaa. Se on ollut myös Didymoksen kantoliinoissa yksi suosituimmista kuvioinneista ja siitä on valmistettu monia eri väriyhdistelmiä. Tässä mallissa kukassa oleva puuvilla on väriltään violettia, pellavalanka on valkoista, mikä saa kankaan hohtamaan hempeästi.

Kantoliina on valmistettu luomupuuvillasta ja pellavasta. Pellava säätelee hyvin lämpötilaa ja kosteutta sekä on erittäin ihoystävällinen.  Kantoliina on kevyt, mikä tekee siitä helposti sidottavan ja erittäin miellyttävän päällä.

Pellavan ominaisuuksiin kuuluu, että se on aluksi hieman jäykkä, mutta muuttuu käytössä nopeasti pehmeäksi ja joustavaksi, usein tuntuma on hyvä jo ensimmäisen pesun jälkeen.

Kankaan kuviota ei ole painettu, vaan upea kuvio on kudottu. Kantoliinassa on sama kuvio molemmin puolin, mutta päinvastaisilla väreillä.

Sidontaohjeet -sivulle olemme koonneet ohjevideoita yleisimmistä sidonnoista. Videoiden avulla pääset helposti ja nopeasti alkuun.

Sopivan liinakoon saa selvitettyä sivulla Kokotaulukko.

Didymoksen kantoliinat ovat kudottuja kantoliinoja. Kudotut kantoliina ovat erittäin vahvoja ja kestäviä verrattuna trikooliinoihin. Didymoksen liinat sopivat kaiken ikäisten lasten kantamiseen, eli samalla liinalla voi kantaa vauvan syntymästä pikku lapseksi saakka.

Kudottujen kantoliinojen erityinen ominaisuus on niiden vinojoustavuus. Vinojoustavuuden ansiosta liina istuu mukavasti päälle ja antaa hyvän tuen kantajalle ja lapselle. Pituus- ja leveyssuunnassa liina on tukeva, lähes joustamaton ja kestää siksi kovaa käyttöä useita vuosia.

Kantoliinat on valmistettu helppohoitoisista luonnollisista materiaaleista. Hoito-ohjeisiin voi tutustua sivulla Kantoliinan hoito-ohjeet.

Materiaalitietoutta olemme keränneet sivulle Materiaalit.

Saksalainen Didymos on valmistanut laadukkaita kudottuja kantoliinoja jo vuodesta 1972, ollen vanhin eurooppalainen kantoliinojen valmistaja.

Didymos Erika Hoffman GmbH GOTS-sertifikaatti

Lisätiedot

Neliöpaino

Neliöpaino 210 g/m²

Materiaali

,

Koko

, , ,

Sopivuus

Vastasyntyneestä taaperoon

Keskimerkki

Kyllä

Ylä- ja alareunan tunnistettavuus

Kyllä – väri/kuvio

Valmistusmaa

Saksa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämän kukka”