• Fairytale kudottu kantoliina
  • ttr-761_stamm_3
  • ttr-761_stamm_1(1)
  • ttr-761_stamm_7
  • ttr-761_stamm_6
  • ttr-761_stamm_4
  • Kudottu kantoliina Fairytale

Fairytale

149,00 

Neliöpaino 240 g/m²

100 % Luomupuuvilla (kbA)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

”Keijut kuulivat laulun lintujen, kohta koittaa seikkailu yhteinen. On aika jälleen metsäretken, johon osallistua voivat niin pienet kuin isot. Saapuu sinne koko metsänväki, leppäkertut ja ketutkin toki. Ihmetellä voimme yhdessä ääniä metsän ja nähdä… ”

Kantoliinan värit ja ylelliset kuviot ovat saaneet inspiraatiota satujen maailmasta. Taianomaisissa kuvioissa riittää ihasteltavaa myös isommille lapsille.

Kankaan kuviota ei ole painettu, vaan upea kuvio on kudottu. Kantoliinassa on sama kuvio molemmin puolin, mutta päinvastaisilla väreillä.

Kangas on kudottu 100% luomupuuvillasta ja se sopii hyvin käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Kangas on keskipaksu ja pehmeä, sekä sopii hyvin kaikenikäisille kannettaville. Kantoliina on pehmeä jo uutena, mutta muuttuu pesujen ja käytön jälkeen vain entistä mukavammaksi.

Sidontaohjeet -sivulle olemme koonneet ohjevideoita yleisimmistä sidonnoista. Videoiden avulla pääset helposti ja nopeasti alkuun.

Sopivan liinakoon saa selvitettyä sivulla Kokotaulukko.

Didymoksen kantoliinat ovat kudottuja kantoliinoja. Kudotut kantoliina ovat erittäin vahvoja ja kestäviä verrattuna trikooliinoihin. Didymoksen liinat sopivat kaiken ikäisten lasten kantamiseen, eli samalla liinalla voi kantaa vauvan syntymästä pikku lapseksi saakka.

Kudottujen kantoliinojen erityinen ominaisuus on niiden vinojoustavuus. Vinojoustavuuden ansiosta liina istuu mukavasti päälle ja antaa hyvän tuen kantajalle ja lapselle. Pituus- ja leveyssuunnassa liina on tukeva, lähes joustamaton ja kestää siksi kovaa käyttöä useita vuosia.

Kantoliinat on valmistettu helppohoitoisista luonnollisista materiaaleista. Hoito-ohjeisiin voi tutustua sivulla Kantoliinan hoito-ohjeet.

Materiaalitietoutta olemme keränneet sivulle  Materiaalit.

Saksalainen Didymos on valmistanut laadukkaita kudottuja kantoliinoja jo vuodesta 1972, ollen vanhin eurooppalainen kantoliinojen valmistaja.

Didymos Erika Hoffman GmbH GOTS-sertifikaatti

Lisätiedot

Neliöpaino

Neliöpaino 240 g/m²

Materiaali

Koko

, , ,

Sopivuus

Vastasyntyneestä taaperoon

Keskimerkki

Kyllä

Ylä- ja alareunan tunnistettavuus

Kyllä – väri/kuvio

Valmistusmaa

Saksa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fairytale”