• Metro Silk silkkiä ja puuvillaa ohut ja vahva kudottu kantoliina
  • tta-809_stamm_6
  • tta-809_stamm_4(1)
  • tta-611_stamm_7
  • tta-611_stamm_6
  • didymos-metro2
  • Pitkät kehrätyt silkkikuidut tuovat kankaaseen lujuutta, pehmeyttä ja kiiltoa.

Metro Silk

155,00 199,00 

Neliöpaino 190 g/m²

70 % Luomupuuvilla (kbA)
30 % Silkki

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Metro Silk -kantoliinan tyylikäs graafinen kuviointi muodostuu antrasiitin ja puhtaan valkoisen väriyhdistelmästä. Kantoliina on valmistettu sertifioidusta luomupuuvillasta ja Tussah-silkkistä.

Pitkät kehrätyt silkkikuidut tuovat kankaaseen lujuutta ja pehmeyttä. Silkin ansiosta kangas on kevyt, miellyttävän ilmava, hieman kiiltävä ja siinä on erinomainen pito. Pitävä kevyt kangas asettuu helposti ja upeasti eri sidontoihin.

Silkin vuoksi kangas kutistuu pesun jälkeen hieman puhtaita puuvillaliinoja enemmän. Kutistumisen varalta liinassa on ylimääräistä pituutta.

Kankaan kuviota ei ole painettu, vaan upea kuvio on kudottu. Kantoliinassa on sama kuvio molemmin puolin, mutta päinvastaisilla väreillä.

Sidontaohjeet -sivulle olemme koonneet ohjevideoita yleisimmistä sidonnoista. Videoiden avulla pääset helposti ja nopeasti alkuun.

Sopivan liinakoon saa selvitettyä sivulla Kokotaulukko.

Didymoksen kantoliinat ovat kudottuja kantoliinoja. Kudotut kantoliina ovat erittäin vahvoja ja kestäviä verrattuna trikooliinoihin. Didymoksen liinat sopivat kaiken ikäisten lasten kantamiseen, eli samalla liinalla voi kantaa vauvan syntymästä pikku lapseksi saakka.

Kudottujen kantoliinojen erityinen ominaisuus on niiden vinojoustavuus. Vinojoustavuuden ansiosta liina istuu mukavasti päälle ja antaa hyvän tuen kantajalle ja lapselle. Pituus- ja leveyssuunnassa liina on tukeva, lähes joustamaton ja kestää siksi kovaa käyttöä useita vuosia.

Kantoliinat on valmistettu helppohoitoisista luonnollisista materiaaleista. Hoito-ohjeisiin voi tutustua sivulla Kantoliinan hoito-ohjeet.

Materiaalitietoutta olemme keränneet sivulle  Materiaalit.

Saksalainen Didymos on valmistanut laadukkaita kudottuja kantoliinoja jo vuodesta 1972, ollen vanhin eurooppalainen kantoliinojen valmistaja.

Didymos Erika Hoffman GmbH GOTS-sertifikaatti

Lisätiedot

Neliöpaino

Neliöpaino 190 g/m²

Materiaali

,

Koko

, , ,

Sopivuus

Vastasyntyneestä taaperoon

Keskimerkki

Kyllä

Ylä- ja alareunan tunnistettavuus

Kyllä – väri/kuvio

Valmistusmaa

Saksa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metro Silk”