• Prima Cashmere Mars kudottu kantoliina
  • Prima Cashmere Mars
  • Prima Cashmere Mars
  • Prima Cashmere Mars
  • SAMSUNG CSC
  • SAMSUNG CSC
  • SAMSUNG CSC

Prima Cashmere Mars

249,00 275,00 

Neliöpaino 190 g/m²

60 % Luomupuuvilla (kbA)
40 % Kashmirvilla

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tähän pirteään kantoliinaan sinä ja vauvasi ihastutte varmasti. Didymoksen Prima Cashmere Mars -kantoliina on väriltään kuparinhohtoinen lämmin oranssi. Liina on ohut ja kashmirvillan ansiosta ihanan pehmeä ja lämmin. Liina tuntuu mukavalta päällä ja on erinomainen valinta vastasyntyneestä taaperoon.

Prima-kuvioinnin ansiosta kankaassa on aavistuksen epätasainen pinta, joka antaa kankaalle hyvin pitoa ja helpottaa sidontojen tekoa. Käytännössä sidontaa tehdessä liinan voi asetella rauhassa ja huolella paikoilleen, sillä pidon ansiosta sitä ei tarvitse kiristää ja solmia niin nopeasti.

Sidontaohjeet -sivulle olemme koonneet ohjevideoita yleisimmistä sidonnoista. Videoiden avulla pääset helposti ja nopeasti alkuun.

Sopivan liinakoon saa selvitettyä sivulla Kokotaulukko.

Didymoksen kantoliinat ovat kudottuja kantoliinoja. Kudotut kantoliina ovat erittäin vahvoja ja kestäviä verrattuna trikooliinoihin. Didymoksen liinat sopivat kaikenikäisten lasten kantamiseen, eli samalla liinalla voi kantaa vauvan syntymästä pikku lapseksi saakka.

Kudottujen kantoliinojen erityinen ominaisuus on niiden vinojoustavuus. Vinojoustavuuden ansiosta liina istuu mukavasti päälle ja antaa hyvän tuen kantajalle ja lapselle. Pituus- ja leveyssuunnassa liina on tukeva, lähes joustamaton ja kestää siksi kovaa käyttöä useita vuosia.

Kantoliinat on valmistettu helppohoitoisista luonnollisista materiaaleista. Hoito-ohjeisiin voi tutustua sivulla Kantoliinan hoito-ohjeet.

Materiaalitietoutta olemme keränneet sivulle Materiaalit.

Saksalainen Didymos on valmistanut laadukkaita kudottuja kantoliinoja jo vuodesta 1972, ollen vanhin eurooppalainen kantoliinojen valmistaja.

Didymos Erika Hoffman GmbH GOTS-sertifikaatti

Lisätiedot

Neliöpaino

Neliöpaino 190 g/m²

Materiaali

,

Koko

,

Sopivuus

Vastasyntyneestä taaperoon

Keskimerkki

Kyllä

Ylä- ja alareunan tunnistettavuus

Kyllä – väri/kuvio

Valmistusmaa

Saksa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Prima Cashmere Mars”