• Prima Monochrome Triblend kudottu kantoliina didymos
  • kudottu kantoliina didymos prima monochrome triblend
  • kantoliina1
  • tta-149_2a
  • Marta monocrome
  • Marta monocrome

Prima Monochrome Triblend

175,00 

Neliöpaino 200 g/m²

68 % Luomupuuvilla (kbA)
25 % Hamppu
7 % Tussah-silkki

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Mustavalkoisessa Triblendissä materiaaleina ovat sertifioitu luomupuuvilla, hamppu ja tussah-silkki. Hamppu ja silkki antavat kankaaseen lujuutta ja pehmeyttä, silkki lisäksi hienoisen hohteen. Tässä kevyessä ja pitävässä kankaassa on erinomainen sormituntuma, jonka ansiosta liina on helppo sitoa ja kiristää.

Kantoliinasta erityisen tekee Prima-kuviointi. Prima-kuvioinnin ansiosta kankaassa on aavistuksen epätasainen pinta, joka antaa sidonnoille hyvin pitoa ja helpottaa sidontojen tekoa. Käytännössä sidontaa tehdessä liinan voi asetella rauhassa ja huolella paikoilleen, sillä pidon ansiosta sitä ei tarvitse kiristää ja solmia niin nopeasti.

Puuvilla-hamppu-silkkikankaat ovat vahvoja, kestäviä ja ihoystävällisiä. Hamppu on aluksi hieman jäykkää, mutta pesun ja käytön myötä siitä tulee ihanan pehmeä. Hamppu sitoo itseensä hyvin kosteutta ja säätelee hyvin lämpöä, siksi se sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

Sidontaohjeet -sivulle olemme koonneet ohjevideoita yleisimmistä sidonnoista. Videoiden avulla pääset helposti ja nopeasti alkuun.

Sopivan liinakoon saa selvitettyä sivulla Kokotaulukko.

Didymoksen kantoliinat ovat kudottuja kantoliinoja. Kudotut kantoliina ovat erittäin vahvoja ja kestäviä verrattuna trikooliinoihin. Didymoksen liinat sopivat kaiken ikäisten lasten kantamiseen, eli samalla liinalla voi kantaa vauvan syntymästä pikku lapseksi saakka.

Kudottujen kantoliinojen erityinen ominaisuus on niiden vinojoustavuus. Vinojoustavuuden ansiosta liina istuu mukavasti päälle ja antaa hyvän tuen kantajalle ja lapselle. Pituus- ja leveyssuunnassa liina on tukeva, lähes joustamaton ja kestää siksi kovaa käyttöä useita vuosia.

Kantoliinat on valmistettu helppohoitoisista luonnollisista materiaaleista. Hoito-ohjeisiin voi tutustua sivulla Kantoliinan hoito-ohjeet.

Materiaalitietoutta olemme keränneet sivulle  Materiaalit.

Saksalainen Didymos on valmistanut laadukkaita kudottuja kantoliinoja jo vuodesta 1972, ollen vanhin eurooppalainen kantoliinojen valmistaja.

Didymos Erika Hoffman GmbH GOTS-sertifikaatti

Lisätiedot

Neliöpaino

Neliöpaino 200 g/m²

Materiaali

, ,

Koko

, , ,

Sopivuus

Vastasyntyneestä taaperoon

Keskimerkki

Kyllä

Ylä- ja alareunan tunnistettavuus

Kyllä – väri/kuvio

Valmistusmaa

Saksa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Prima Monochrome Triblend”