• Prima Patina Tussah Linen kudottu kantoliina didymos
  • tta-163_7
  • Prima Patina Tussah Linen kudottu kantoliina didymos
  • tta-163_4
  • tta-163_3
  • Prima Patina
  • Prima Patina

Prima Patina Tussah Linen

Neliöpaino 210 g/m²

80 % Luomupuuvilla (kbA)
11 % Pellava
9 % Tussah-silkki

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Prima Patina Tussah Linen -kantoliinan Didymos on tehnyt suoraan käyttäjien toiveiden mukaan. Didymoksen Facebook-livessä käyttäjät saivat äänestää liinan mallin, materiaalit sekä värimaailman. Näin syntyi tämä ihastuttava kuparinsävyinen triblend-liina, jossa yhdistyvät puuvilla sekä hohtavat pellava ja tussah-silkki.

Prima-kuvioinnin ansiosta kankaassa on aavistuksen epätasainen pinta, joka antaa kankaalle hyvin pitoa ja helpottaa sidontojen tekoa. Käytännössä sidontaa tehdessä liinan voi asetella rauhassa ja huolella paikoilleen, sillä pidon ansiosta sitä ei tarvitse kiristää ja solmia niin nopeasti.

Pitkät kehrätyt tussah-silkkikuidut yhdessä pellavan kanssa tuovat kankaaseen lujuutta ja pehmeyttä. Kangas on kevyt, miellyttävän ilmava ja hieman kiiltävä. Lisäksi pellava säätelee hyvin lämpötilaa ja kosteutta sekä on erittäin ihoystävällinen. Pellavan ominaisuuksiin kuuluu, että se on aluksi hieman jäykkä, mutta muuttuu käytössä nopeasti pehmeäksi ja joustavaksi, usein tuntuma on hyvä jo ensimmäisen pesun jälkeen.

Sidontaohjeet -sivulle olemme koonneet ohjevideoita yleisimmistä sidonnoista. Videoiden avulla pääset helposti ja nopeasti alkuun.

Sopivan liinakoon saa selvitettyä sivulla Kokotaulukko.

Didymoksen kantoliinat ovat kudottuja kantoliinoja. Kudotut kantoliina ovat erittäin vahvoja ja kestäviä verrattuna trikooliinoihin. Didymoksen liinat sopivat kaiken ikäisten lasten kantamiseen, eli samalla liinalla voi kantaa vauvan syntymästä pikku lapseksi saakka.

Kudottujen kantoliinojen erityinen ominaisuus on niiden vinojoustavuus. Vinojoustavuuden ansiosta liina istuu mukavasti päälle ja antaa hyvän tuen kantajalle ja lapselle. Pituus- ja leveyssuunnassa liina on tukeva, lähes joustamaton ja kestää siksi kovaa käyttöä useita vuosia.

Kantoliinat on valmistettu helppohoitoisista luonnollisista materiaaleista. Hoito-ohjeisiin voi tutustua sivulla Kantoliinan hoito-ohjeet.

Materiaalitietoutta olemme keränneet sivulle Materiaalit.

Saksalainen Didymos on valmistanut laadukkaita kudottuja kantoliinoja jo vuodesta 1972, ollen vanhin eurooppalainen kantoliinojen valmistaja.

Didymos Erika Hoffman GmbH GOTS-sertifikaatti

Lisätiedot

Neliöpaino

Neliöpaino 210 g/m²

Materiaali

, ,

Koko

, , ,

Sopivuus

Vastasyntyneestä taaperoon

Keskimerkki

Kyllä

Ylä- ja alareunan tunnistettavuus

Kyllä – väri/kuvio

Valmistusmaa

Saksa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Prima Patina Tussah Linen”