• didymos prima ruby mandarin kudottu kantoliina
  • tti-200_stamm_1a
  • tti-200_stamm_2d
  • tti-200_stamm_2e
  • tti-200_stamm_5a
  • tti-200_stamm_6a
  • tti-200_3a1

Prima Ruby Mandarin

Neliöpaino 210 g/m²

100 % Luomupuuvilla (kbA)

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Pirteä Prima Rybu Mandarine on hehkuu lämpimän punaista väriä. Liinassa on Didymoksen klassinen Prima-kuviointi, joka antaa kankaalle hyvin pitoa ja helpottaa sidontojen tekoa. Käytännössä sidontaa tehdessä liinan voi asetella rauhassa ja huolella paikoilleen, sillä pidon ansiosta sitä ei tarvitse kiristää ja solmia niin nopeasti.

Kangas on kudottu 100% luomupuuvillasta ja se sopii hyvin käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Kangas on kevyt ja pehmeä, sekä sopii hyvin kaikenikäisille kannettaville. Kantoliina on pehmeä jo uutena, mutta muuttuu pesujen ja käytön jälkeen vain entistä mukavammaksi.

Sidontaohjeet -sivulle olemme koonneet ohjevideoita yleisimmistä sidonnoista. Videoiden avulla pääset helposti ja nopeasti alkuun.

Sopivan liinakoon saa selvitettyä sivulla Kokotaulukko.

Didymoksen kantoliinat ovat kudottuja kantoliinoja. Kudotut kantoliina ovat erittäin vahvoja ja kestäviä verrattuna trikooliinoihin. Didymoksen liinat sopivat kaiken ikäisten lasten kantamiseen, eli samalla liinalla voi kantaa vauvan syntymästä pikku lapseksi saakka.

Kudottujen kantoliinojen erityinen ominaisuus on niiden vinojoustavuus. Vinojoustavuuden ansiosta liina istuu mukavasti päälle ja antaa hyvän tuen kantajalle ja lapselle. Pituus- ja leveyssuunnassa liina on tukeva, lähes joustamaton ja kestää siksi kovaa käyttöä useita vuosia.

Kantoliinat on valmistettu helppohoitoisista luonnollisista materiaaleista. Hoito-ohjeisiin voi tutustua sivulla Kantoliinan hoito-ohjeet.

Materiaalitietoutta olemme keränneet sivulle  Materiaalit.

Saksalainen Didymos on valmistanut laadukkaita kudottuja kantoliinoja jo vuodesta 1972, ollen vanhin eurooppalainen kantoliinojen valmistaja.

Didymos Erika Hoffman GmbH GOTS-sertifikaatti

Lisätiedot

Neliöpaino

Neliöpaino 210 g/m²

Materiaali

Koko

Sopivuus

Vastasyntyneestä taaperoon

Keskimerkki

Kyllä

Ylä- ja alareunan tunnistettavuus

Kyllä – väri/kuvio

Valmistusmaa

Saksa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Prima Ruby Mandarin”