• Taikametsä Magic Forest kudottu kantoliina pellava didymos
  • SAMSUNG CSC
  • SAMSUNG CSC
  • SAMSUNG CSC
  • SAMSUNG CSC
  • SAMSUNG CSC
  • Didymos Magic Forest Berry

Taikametsä

105,00 

Neliöpaino 230 g/m²

70 % Luomupuuvilla (kbA)
30 % Pellava

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Taikametsä – kantoliinassa on kaunis ja rauhallinen kuviointi, mikä koostuu harmaasta luomupuuvillasta ja hieman hohtavasta marjanvärisestä pellavasta. Kangas on keskipaksu ja pehmeä, sekä sopii hyvin kaikenikäisille kannettaville.

Pellava säätelee hyvin lämpötilaa ja kosteutta sekä on erittäin ihoystävällinen. Pellavan ominaisuuksiin kuuluu, että se on aluksi hieman jäykkä, mutta muuttuu käytössä nopeasti pehmeäksi ja joustavaksi, usein tuntuma on hyvä jo ensimmäisen pesun jälkeen.

Kankaan kuviota ei ole painettu, vaan upea kuvio on kudottu. Kantoliinassa on sama kuvio molemmin puolin, mutta päinvastaisilla väreillä.

Sidontaohjeet -sivulle olemme koonneet ohjevideoita yleisimmistä sidonnoista. Videoiden avulla pääset helposti ja nopeasti alkuun.

Sopivan liinakoon saa selvitettyä sivulla Kokotaulukko.

Didymoksen kantoliinat ovat kudottuja kantoliinoja. Kudotut kantoliina ovat erittäin vahvoja ja kestäviä verrattuna trikooliinoihin. Didymoksen liinat sopivat kaiken ikäisten lasten kantamiseen, eli samalla liinalla voi kantaa vauvan syntymästä pikku lapseksi saakka.

Kudottujen kantoliinojen erityinen ominaisuus on niiden vinojoustavuus. Vinojoustavuuden ansiosta liina istuu mukavasti päälle ja antaa hyvän tuen kantajalle ja lapselle. Pituus- ja leveyssuunnassa liina on tukeva, lähes joustamaton ja kestää siksi kovaa käyttöä useita vuosia.

Kantoliinat on valmistettu helppohoitoisista luonnollisista materiaaleista. Hoito-ohjeisiin voi tutustua sivulla Kantoliinan hoito-ohjeet.

Materiaalitietoutta olemme keränneet sivulle Materiaalit.

Saksalainen Didymos on valmistanut laadukkaita kudottuja kantoliinoja jo vuodesta 1972, ollen vanhin eurooppalainen kantoliinojen valmistaja.

Didymos Erika Hoffman GmbH GOTS-sertifikaatti

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Materiaali

,

Valmistusmaa

Saksa

Sopivuus

Vastasyntyneestä taaperoon

Keskimerkki

Kyllä

Ylä- ja alareunan tunnistettavuus

Kyllä – väri/kuvio

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taikametsä”