• Kudottu kantoliina Waves didymos puuvilla
  • SONY DSC
  • Waves kudottu kantoliina didymos
  • SONY DSC
  • SONY DSC
  • SONY DSC

Waves Silver

119,90 129,90 

Neliöpaino 200 g/m²

100 % Luomupuuvilla (kbA)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Waves-kantoliinassa on harmaansävyiset kuviot aaltoilevat rauhallisesti läpi koko kankaan. Tämän liinan ajattoman tyylikäs kuvio ja värimaailma ovat itsensä Erika Hoffmannin suunnittelemia.

Kankaan kuviota ei ole painettu, vaan upea kuvio on kudottu. Kantoliinassa on sama kuvio molemmin puolin, mutta päinvastaisilla väreillä.

Kangas on kudottu 100% luomupuuvillasta ja se sopii hyvin käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Kangas on kevyt ja pehmeä, sekä sopii hyvin kaikenikäisille kannettaville. Kantoliina on pehmeä jo uutena, mutta muuttuu pesujen ja käytön jälkeen vain entistä mukavammaksi.

Sidontaohjeet -sivulle olemme koonneet ohjevideoita yleisimmistä sidonnoista. Videoiden avulla pääset helposti ja nopeasti alkuun.

Sopivan liinakoon saa selvitettyä sivulla Kokotaulukko.

Didymoksen kantoliinat ovat kudottuja kantoliinoja. Kudotut kantoliina ovat erittäin vahvoja ja kestäviä verrattuna trikooliinoihin. Didymoksen liinat sopivat kaiken ikäisten lasten kantamiseen, eli samalla liinalla voi kantaa vauvan syntymästä pikku lapseksi saakka.

Kudottujen kantoliinojen erityinen ominaisuus on niiden vinojoustavuus. Vinojoustavuuden ansiosta liina istuu mukavasti päälle ja antaa hyvän tuen kantajalle ja lapselle. Pituus- ja leveyssuunnassa liina on tukeva, lähes joustamaton ja kestää siksi kovaa käyttöä useita vuosia.

Kantoliinat on valmistettu helppohoitoisista luonnollisista materiaaleista. Hoito-ohjeisiin voi tutustua sivulla Kantoliinan hoito-ohjeet.

Materiaalitietoutta olemme keränneet sivulle  Materiaalit.

Saksalainen Didymos on valmistanut laadukkaita kudottuja kantoliinoja jo vuodesta 1972, ollen vanhin eurooppalainen kantoliinojen valmistaja.

Didymos Erika Hoffman GmbH GOTS-sertifikaatti

Lisätiedot

Neliöpaino

Neliöpaino 200 g/m²

Materiaali

Koko

, , ,

Sopivuus

Vastasyntyneestä taaperoon

Keskimerkki

Kyllä

Ylä- ja alareunan tunnistettavuus

Kyllä – väri/kuvio

Valmistusmaa

Saksa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Waves Silver”