• kudottu kantoliina yön kukka villa didymos
  • tta-932_6c
  • SAMSUNG CSC
  • Villainen kantoliina sinisävyisillä kukkakuvioilla
  • tta-932_6d
  • tta-932_6a
  • Yön kukka Blossom of the Night kudottu kantoliina Didymos

Yön kukka

129,00 159,00 

Neliöpaino 200 g/m²

80 % Luomupuuvilla (kbA)
15 % Villa
3 % Pellava
2 % Silkki

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Hurmaavassa Yön kukka -kantoliinassa kukkivat sinisävyiset kukat. Liinassa on 80 % luomupuuvillaa, 15 % villaa, 3 % pellavaa ja 2 % silkkiä. Tämä yhdistelmä tekee liinasta ihanan pehmeän ja vahvan. Kantoliina on kevyt, mikä tekee siitä helposti sidottavan ja erittäin miellyttävän päällä. Kankaan villapitoisuus tarjoaa sinulle ja vauvallesi mukavaa lämpöä myös viileämmillä säillä.

Kankaan kuviota ei ole painettu, vaan upea kuvio on kudottu. Kantoliinassa on sama kuvio molemmin puolin, mutta päinvastaisilla väreillä.

Sidontaohjeet -sivulle olemme koonneet ohjevideoita yleisimmistä sidonnoista. Videoiden avulla pääset helposti ja nopeasti alkuun.

Sopivan liinakoon saa selvitettyä sivulla Kokotaulukko.

Didymoksen kantoliinat ovat kudottuja kantoliinoja. Kudotut kantoliina ovat erittäin vahvoja ja kestäviä verrattuna trikooliinoihin. Didymoksen liinat sopivat kaiken ikäisten lasten kantamiseen, eli samalla liinalla voi kantaa vauvan syntymästä pikku lapseksi saakka.

Kudottujen kantoliinojen erityinen ominaisuus on niiden vinojoustavuus. Vinojoustavuuden ansiosta liina istuu mukavasti päälle ja antaa hyvän tuen kantajalle ja lapselle. Pituus- ja leveyssuunnassa liina on tukeva, lähes joustamaton ja kestää siksi kovaa käyttöä useita vuosia.

Kantoliinat on valmistettu helppohoitoisista luonnollisista materiaaleista. Hoito-ohjeisiin voi tutustua sivulla Kantoliinan hoito-ohjeet.

Materiaalitietoutta olemme keränneet sivulle  Materiaalit.

Saksalainen Didymos on valmistanut laadukkaita kudottuja kantoliinoja jo vuodesta 1972, ollen vanhin eurooppalainen kantoliinojen valmistaja.

Didymos Erika Hoffman GmbH GOTS-sertifikaatti

Lisätiedot

Neliöpaino

Neliöpaino 200 g/m²

Materiaali

, , ,

Koko

, ,

Sopivuus

Vastasyntyneestä taaperoon

Keskimerkki

Kyllä

Ylä- ja alareunan tunnistettavuus

Kyllä – väri/kuvio

Valmistusmaa

Saksa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yön kukka”