Meistä

Untuvikkopuoti on pieni suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi pitkälti oman perheemme tarpeista. Kanto- ja rengasliinat ovat olleet suuri apu perheellemme arjen pyörityksessä ja mahdollistaneet koko perheen liikkumisen luonnossa, niinpä luonnollisista materiaaleista kudotut Didymoksen kanto- ja rengasliinat sekä Disanan villahaalarit päätyivät puotiimme.

Neljälle pienelle lapselle tuli (ja tulee) suunniteltua ja valmistettua itse paljon kaikenlaista. Tästä alkoi vähitellen jalostua kantovälineiden rinnalle Untuvikkopuodin puutuotevalikoima. Ekologisuutensa lisäksi kotimainen puu on ollut alusta asti raaka-aineena kiehtova ja vain mielikuvitus on suunnittelun rajana.

Untuvikkopuodin kaikki puutuotteet suunnittelemme itse ja valmistamme ne kotimaisesta koivuvanerista omalla verstaallamme. Monissa tuotteissamme on tärkeää on tuotteiden yksilöllisyys ja sen vuoksi monet tuotteemme valmistetaan tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suunnittelemme jatkuvasti uusia puutuotteita ja otamme huomioon myös asiakkaiden toiveet.

Meille kotimaisuus on kunnia-asia. Tuotteemme on valmistettu Koskisen Hirvensalmella tehdystä koivuvanerista ja puutuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki.

Haluamme työllämme tukea luonnon monimuotoisuutta, jotta myös jälkipolvilla on luonto elettävänä ja koettavana. Olemme Suomen luonnonsuojeluliiton kannatusyritys ja lahjoitamme jokaisesta tilauksesta osan Suomen luonnonsuojeluliitolle. Vuonna 2022 olemme lahjoittaneet jo yli 1000 euroa.

Yrityksemme tukee Suomen luonnonsuojeluliittoa
Lahjoitamme jokaisesta tilauksesta osan Suomen luonnonsuojeluliitolle.
Puutuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki tunnustuksena kotimaisesta työstä.