Palautuskäytäntö

Tuoteilla on 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta, käyttämättättömille myyntikuntoisille tuotteille alkuperäisissä myyntipakkauksissaan. Palautuksista veloitamme postikulun 5,90 €. Noutamattomista paketeista veloitamme 19,90 €, joka kattaa tuotteen pakkauksesta ja postikuluista aiheutuvat kustannukset.

Palautusohje

Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa ostamasi tuotteen, toimi seuraavasti:

1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@untuvikkopuoti.fI. Annamme sinulle palautuskoodin palautusta varten.

2. Varmista, että palautettavat tuotteet ovat uudenveroisessa ja jälleenmyyntikelpoisessa kunnossa (myös myyntipakkauksen osalta).

3. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti ja merkitse palautuspakettiin näkyvälle paikalle ’Asiakaspalautus Untuvikkopuoti’, palautusnumero sekä omat yhteystietosi. Älä tee merkintöjä tai liimaa pakettikortteja tuotteen myyntipakkaukseen.

4. Toimita palautukset mihin tahansa Postin noutopisteeseen. Noutopisteet löydät osoitteesta https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet tai https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/apu-ja-tuki/toimipisteet-ja-aukiolot.html

5. Pyydä palautuksestasi seurantatunnus ja kuitti, jotta voit seurata palautuksesi toimitusta Untuvikkopuodille. Kadonneita lähetyksiä ei hyvitetä ilman seurantatunnusta.


Vastaanotettuamme palautuksen teemme hyvityksen Klarna Bank ABn kautta.