Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä
Untuvikkopuoti Oy, Y-tunnus: 3173036-4, Rantavuolingonkatu 2, 50600 Mikkeli


Rekisteriasioita hoitava henkilö
Olli H. o4o 5o12372 etunimi@untuvikkopuoti.fi


Rekisterin nimi
Untuvikkopuoti asiakasrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste
Henkilö on rekisteröitynyt Untuvikkopuoti-verkkokaupan asiakkaaksi.


Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on Untuvikkopuoti-verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen ja asiakkaiden tilausten arkistointi, käsittely ja asiakassuhteiden hoitaminen.

Tietoja käytetään Untuvikkopuoti-verkkokaupan toiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Untuvikkopuoti-verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoilla.

Untuvikkopuoti-verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erikseen kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaisu ilmoittamalla siitä Untuvikkopuoti-verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse info(@)untuvikkopuoti.fi.

Rekisterin sisältämät tiedot
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero ja tiedot käsitellyistä tilauksista.


Tietojen luovutus, yhteistyökumppanit ja komannet osapuolet
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Untuvikkopuodin käytössä, eikä niitä luovuteta Untuvikkopuodin ulkopuolelle tai yhteistyökumppanien omaan käyttöön.

Rekisterissä olevan henkilötietoja käsittelee myös maksutapapalveluntarjoaja Paytrail Oy, logistiikkayhtiönä Shipit Oy.

Yhtiöt käyttävät asiakkaan tietoja tälläisenään vain esim. maksuliikenteen varmistamikseksi tai pakettien kuljettamiseen perille asti.

Jokaisen yhteistyökumppanin tietosuoja-asiat ovat esimerkillisellä tasolla.

Rekisterin suojaus
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Untuvikkopuoti-palvelimen pääkäyttäjätunnuksia. Rekisteri sijaitsee Untuvikkopuodin yhteistyökumppanin salasanasuojatulla palvelimella.

Tiedot kerätään ja käsitellään henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Rekisterien säilytysaika
Henkilötietojen säilytysaika riippuu siitä, mihin tarkoitukseen henkilötiedot on kerätty. Mikäli henkilötietoja käytetään ainoastaan kaupallisiin aktiviteetteihin poislukien markkinointi, niin henkilötietoja säilytetään kirjanpitolain mukaisesti vähintään kymmenen vuotta.

Mikäli asiakas on suostunut uutiskirjeen tilaajaksi, niin hänen henkilötietojaan säilytetään niin kauan, kuin asiakas tilaa uutiskirjettä.

Rekisteröidyn oikeudet

  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihin
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus tietojen poistamiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  • Vastustamisoikeus
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
  • Oikeus peruuttaa suostumus sähköpostimarkkinointiin milloin tahansa

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme tiedot, jotka ilmoitat tilausta tehdessä tai liittyessä mukaan sähköpostilistalle. Nämä voivat sisältää
– Nimesi
– Osoitteesi
– Sähköpostiosoitteesi
– Puhelinnumerosi
– Tilatut tuotteet
– Muut tilausta koskevat tiedot

Henkilötietojen antaminen on välttämätöntä tilausta tehtäessä, jotta tilaus voidaan suorittaa ja toimitus lähettää. Evästeet voivat lisäksi kerätä tietoja käynnistäsi esim. katsotut sivut, vierailun kesto, IP-osoite, tehdyt ostot ja demografiset tiedot kuten sijainti, sukupuoli ja ikä.

Evästeiden käyttö

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka laitteeseen tallentuvat sivuilla käydessäsi. Osa evästeistä ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta. Käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä ja kolmannen osapuolen evästeitä. Pääasiallisina käyttötarkoituksina ovat verkon toimintavarmuus, verkkotilastot ja mainonta. Käyttämiemme evästeiden perustella ei ole mahdollista tunnistaa tai jäljittää yksittäisiä henkilöitä.

Ostoskori

Uutiskirje